Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Οι νέες προσθήκες που φέρνουν τα remakes
18 Αυγούστου 2021 19:47
Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Πιστή στην υπόσχεσή της, η The Pokémon Company πραγματοποίησε μόλις το νεότερο Pokémon Presents. Στο πλαίσιο της εν λόγω τριαντάλεπτης παρουσίασης, η εταιρία στάθηκε φυσικά στα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Τα remakes των Pokémon Diamond & Pokémon Pearl θα σας ταξιδέψουν ξανά στο Sinnoh region, αυτή τη φορά με 3D απεικόνιση και αναμένεται να φέρουν στο προσκήνιο και διάφορα νέα χαρακτηριστικά. Στις νέες αυτές προσθήκες εστίασε το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του σόου.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, μια από τις φρέσκες πινελιές των remakes είναι το Grand Underground, μια ανανεωμένη εκδοχή της Underground περιοχής από την αρχική DS έκδοση. Σε αυτή θα μπορείτε να βρείτε τα νέα Pokémon Hideaways, όπου ζουν άγρια Pokémon. Τα Pokémon που εμφανίζονται στα Hideaways αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση της κρυφής βάσης σας και μάλιστα υπάρχουν αποκλειστικά Pokémon που μπορούν να βρεθούν μόνο στα Hideaways.

Παράλληλα, μια ακόμη νέα προσθήκη είναι η δυνατότητα συλλογής αυτοκολλήτων για να διακοσμείτε τις Pokéballs σας και η δυνατότητα να αλλάξετε τα outfits του trainer σας. Περισσότερα στον player που ακολουθεί.

Tags: