Ετοιμαστείτε για κυνήγι με το ολοκαίνουργιο trailer του Pokémon Legends: Arceus

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται τον Ιανουάριο
18 Αυγούστου 2021 18:46
Ετοιμαστείτε για κυνήγι με το ολοκαίνουργιο trailer του Pokémon Legends: Arceus

Η The Pokémon Company, πιστή στο ραντεβού της, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες που αφορούν το επερχόμενο Pokémon Legends Arceus. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας αρκετά διαφορετικός τίτλος από αυτούς που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και μέσα από τα νέα πλάνα αυτό επαληθεύεται.

Αρχικά, το παιχνίδι θα έχει για πρώτη φορά ανοιχτό κόσμο, τύπου The Legend of Zelda Breath of the Wild, και θα λαμβάνει χώρα στο Hisui region, που αργότερα έγινε το Sinnoh που γνωρίζουμε. Η ομάδα ανάπτυξης ποντάρει πιο πολύ από πριν στην εξερεύνηση και σε αυτό το ταξίδι θα βρεθείτε σε τεράστια δάση, χιόνια και παραλίες, ενώ για να γίνει ευκολότερη η εξερεύνηση θα έχετε glider, βάρκες, ενώ θα κάνετε mount και κάποια Pokémon.

Στην ιστορία, κάτι παράξενο συμβαίνει στα πλάσματα, αφού τα μάτια τους ανάβουν κόκκινα και είναι πολύ επιθετικά, με αποτέλεσμα να χτυπούν τον παίκτη/πρωταγωνιστή. Μάλιστα, θα μπορείτε να κάνετε craft ή να αγοράζετε πολλά αντικείμενα, να φτιάχνετε το δικό σας team για expeditions, καθώς και τη δική σας «βάση».

Ο έξω κόσμος λειτουργεί περίποου όπως το δημοφιλές Pokémon GO, όπου μπορείτε να πιάσετε wild Pokémons. Ορισμένα από αυτά, αντιδρούν διαφορετικά στην παρουσία σας, συμπεριλαμβανομένων μερικών που θα το «σκάνε», οπότε θα πρέπει να κρυφτείτε σε γρασίδι για να γλιστρήσετε επάνω τους. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και ένα γράφημα μάχης στα δεξιά της οθόνης που θα λέει ποιος έχει σειρά, με ορισμένα Pokémons να μπορούν να επιτεθούν περισσότερες από μία φορές, ενώ παράλληλα τα δικά σας Pokémon θα μπορούν να επιλέξουν από strong στιλ που τα κάνει πιο ισχυρά, αλλά έχουν μικρότερη ταχύτητα ή το agile στιλ που κάνει το αντίθετο.

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στον player που ακολουθεί.