Το remake του ιστορικού Myst έρχεται τέλη Αυγούστου σε PC και κονσόλες

Μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικά VR τίτλος
18 Αυγούστου 2021 14:24
Το remake του ιστορικού Myst έρχεται τέλη Αυγούστου σε PC και κονσόλες

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο αποκλειστικότητας στη VR πλατφόρμα Oculus Quest, το remake του ιστορικού Myst έρχεται στις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αναλυτικότερα, το θρυλικό puzzle adventure Myst καταφθάνει με ολοκληρωτικά ανανεωμένο τεχνικό τομέα στα PC, Mac και Xbox στις 26 Αυγούστου. Μάλιστα, ο τίτλος θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση:

Για την ιστορία, το εν λόγω remake αναπτύχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης Cyan Worlds, φέρνοντας ξανά στον προσκήνιο τον τίτλο του 1993. Το παιχνίδι δεν σχετίζεται με το πρώτο πλήρες 3D remake του Myst, το realMyst που κυκλοφόρησε το 2000 και έχει εξ ολοκλήρου νέο τεχνικό τομέα, με σύγχρονα γραφικά και ήχους, photo mode και μια επιλογή για random puzzles που αυξάνει σημαντικά τη δυσκολία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι PC παίκτες που έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι και σε VR, με πληθώρα από επιλογές για την μετακίνηση στον 3D χώρο και επιπλέον χαρακτηριστικά για περισσότερη άνεση.