Νέα Pokémon παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα

Κλείδωσε η ημερομηνία του Pokémon Presents
15 Αυγούστου 2021 14:33
Νέα Pokémon παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα

Η The Pokémon Company μόλις ανανέωσε το ραντεβού της με τους λάτρεις της σειράς. Συγκεκριμένα, μέσα από τους επίσημους social media λογαριασμούς του franchise ανακοινώθηκε το επόμενο Pokémon Presents.

Η εν λόγω βίντεο παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου στις 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα εστιαστεί στα επερχόμενα Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl και Pokémon Legends Arceus.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Για την ιστορία, τα Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl είναι remakes των Pokémon Diamond & Pokémon Pearl και θα σας ταξιδέψουν ξανά στο Sinnoh region, αυτή τη φορά με 3D απεικόνιση. Οι δύο τίτλοι αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Από την άλλη, το Pokémon Legends Arceus είναι ένα κάπως διαφορετικό open-world, turn-based Pokémon παιχνίδι που φιλοδοξεί κατά κάποιον τρόπο να γίνει το Breath of the Wild της σειράς, αφού συνιστά την επόμενη μεγάλη εξέλιξη του ιστορικού franchise, φέρνοντας στο προσκήνιο φρέσκες ιδέες δράσης και νέα RPG στοιχεία.

Tags: