Το Castlevania: Grimoire of Souls αναγεννήθηκε από τις στάχτες του για χάρη της Apple

Και θα κυκλοφορήσει σύντομα
14 Αυγούστου 2021 11:50
Το Castlevania: Grimoire of Souls αναγεννήθηκε από τις στάχτες του για χάρη της Apple

Το ακυρωμένο Castlevania: Grimoire of Souls της Konami επιστρέφει. Ο λόγος γίνεται για το mobile κεφάλαιο της σειράς που είχε κάνει το ντεμπούτο του για το iOS και το Android το 2019 ως free-to-play τίτλος μόνο για την αγορά του Καναδά. Εν τέλει η Ιαπωνική εταιρία εγκατέλειψε το project, γιατί δεν υπήρχε το αναμενόμενο ενδιαφέρον από τους παίκτες.

Τώρα, το παιχνίδι αναγεννήθηκε από τις στάχτες του για τη συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade. Συγκεκριμένα, ο τίτλος της Konami αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για τα iPhone, iPod Touch, iPad, Mac και Apple TV. Η επίσημη καταχώρησή του στο App Store επισημαίνει πως το  Castlevania: Grimoire of Souls θα έχει 60 levels, μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, ημερήσιες και εβδομαδιαίες αποστολές, καθώς και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, το Castlevania: Grimoire of Souls ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2018, με την υπόσχεση πως θα φέρει το χαρακτηριστικό action-platforming της σειράς στις mobile συσκευές, εστιάζοντας στις περιπέτειες του Genya Arikado, μια περσόνα του Alucard που επιχειρεί να σταματήσει την επικείμενη ανάσταση του Δράκουλα.