Το Forza Horizon 5 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με 12 λεπτά φρέσκου gameplay

Αποκαλύφθηκε ολόκληρος ο χάρτης του
12 Αυγούστου 2021 17:58
Το Forza Horizon 5 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με 12 λεπτά φρέσκου gameplay

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ειδικού live stream, η Playground Games αποκάλυψε άφθονα νέα gameplay πλάνα και πληροφορίες για το Forza Horizon 5. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης έδειξε για πρώτη φορά ολόκληρο τον χάρτη του παιχνιδιού.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, το Forza Horizon 5 θα μεταφέρει το φεστιβάλ στο Μεξικό. Ωστόσο, τώρα αποκαλύφθηκε ολόκληρη η έκταση που θα μπορούν να οδηγήσουν οι παίκτες και η οποία δείχνει γιγαντιαία. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία αναφοράς του χάρτη είναι το μεγάλο ηφαίστειο στην πάνω αριστερά πλευρά του, ενώ άλλες ιδιαίτερες περιοχές είναι το μεγάλο αεροδρόμιο μέσα στη ζούγκλα, οι αμμώδεις παραλίες και οι μεγάλες πεδιάδες. Η δομή του χάρτη συνολικά είναι εντελώς διαφορετική από το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς και το φεστιβάλ για παράδειγμα φαίνεται να έχει μια πολύ μεγαλύτερης έκτασης πίστα αγώνων.

Μαζί με τον χάρτη, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκαν και περίπου 12 λεπτά νέων gameplay πλάνων. Μέσα από το εν λόγω βίντεο μπορείτε να δείτε την παραμετροποίηση ενός 2020 Toyota Supra στο Forza Horizon 5, περιήγηση σε διάφορα σημεία του Μεξικού με το αυτοκίνητο αυτό, καθώς και έναν αγώνα με το Mitsubishi Lancer Evolution X GSR. Μπορείτε να βρείτε το σχετικό παρακάτω.

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 9 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass.