Nerf: Legends | Έρχεται pvp παιχνίδι βασισμένο στα nerf όπλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του τίτλου
12 Αυγούστου 2021 08:21
Nerf: Legends | Έρχεται pvp παιχνίδι βασισμένο στα nerf όπλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η GameMill Entertainment σε συνεργασία με την Hasbro έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Nerf: Legends. Πρόκειται για ένα first-person shooter παιχνίδι βασισμένο στα δημοφιλή Nerf παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι μέσα από single-player mode, είτε multiplayer με άλλους.

Ο τίτλος εκτός από multiplayer matches και ένα πλήρες pvp με έως και οκτώ παίκτες, υποστηρίζει και campaign, στο οποίο θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα ρομπότ. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης έχει δούλεψε αρκετά στο να φέρει και το cross-play για να είναι πάντα γεμάτοι οι servers με κόσμο, σε όλες τις πλατφόρμες.

Στον τίτλο υπάρχει μία τεράστια γκάμα από αυθεντικά nerf όπλα, 15 στο σύνολο, που το κάθε ένα βρίσκεται στην Mega, Ultra και Elite κατηγορία, όπως είναι τα The Judge, Elite 2.0 Shockwave και Mega Centurion. Φυσικά θα μπορείτε να αναβαθμίσετε το κάθε όπλο, καθώς και τον χαρακτήρα σας.

Το Nerf: Legends αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One και Xbox Series X|S. Δείτε το σχετικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: