Το GTA V στο PS5 θα τρέχει καλύτερα και από πολλά PC

Το γερμανικό PlayStation blog αποκαλύπτει!
10 Αυγούστου 2021 19:26
Το GTA V στο PS5 θα τρέχει καλύτερα και από πολλά PC

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Rockstar Games ετοιμάζει τη next-gen έκδοση του Grand Theft Auto V που αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά και πλέον στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το γερμανικό PlayStation Blog, το GTA V θα «τρέχει» σε 4K και σταθερά 60FPS στο PlayStation 5, ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή η Rockstar δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτό το άρθρο. Πάντως, η ίδια η εταιρία έχει κάνει γνωστό ότι τόσο το GTA V, αλλά και το GTA Online θα έρθουν με πολλές βελτιώσεις στον οπτικό τομέα και θα εκμεταλλεύεται πλήρως το νέο hardware των κονσολών.

Η Rockstar Games είχε αποκαλύψει παλιότερα πως οι παίκτες μπορούν να περιμένουν και διάφορα ακόμη μπόνους στις νέες εκδόσεις. Αναλυτικότερα, η Rockstar είχε ανακοινώσει πως όταν το GTA Online κυκλοφορήσει στα PS5 και Xbox Series X | S, επιλεγμένα οχήματα θα είναι αναβαθμίσιμα με γρηγορότερη ταχύτητα και άλλα. Μάλιστα, αυτές οι ειδικές αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τις νέες εκδόσεις του παιχνιδιού. Η λίστα των οχημάτων και των αναβαθμίσεων δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά η Rockstar υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Το GTA V αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα PS5 και Xbox Series X | S αργότερα αυτό το έτος.