Το Evil Dead: The Game θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022

Η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο
06 Αυγούστου 2021 11:43
Το Evil Dead: The Game θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022

Η Saber Interactive μόλις έκανε γνωστό ότι το επερχόμενο Evil Dead: The Game παιχνίδι, το οποίο έρχεται με αφήγηση του πρωταγωνιστή των ταινιών, Bruce Campbell, θα καθυστερήσει και θα έρθει τελικά το 2022 και όχι μέσα στη χρονιά όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φέρει αυτό που πραγματικά ονειρεύεται και γι’ αυτό το λόγο παίρνει αυτή την παράταση. Αυτός ο χρόνος θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουν περισσότερο και στο single-player κομμάτι του τίτλου, που θα σας επιτρέπει να παίζετε και μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεστε party από άλλους παίκτες.

Όντας εμπνευσμένος από τις horror ταινίες, ο τίτλος φέρνει ξανά στο προσκήνιο τους χαρακτήρες από το franchise, που έρχονται αντιμέτωποι με zombies και όχι μόνο. Έτσι εσείς, παρέα με ακόμη τρεις παίκτες πρέπει να ενώσετε τις ικανότητές σας για να τα βγάλετε πέρα.

Το Evil Dead: The Game αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει σε PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC τον Φεβρουάριο του 2022.