Νέο ασύλληπτο ορόσημο πωλήσεων για το GTA V!  

Συνεχίζει ακάθεκτο και το Red Dead Redemption 2

Νέο ασύλληπτο ορόσημο πωλήσεων για το GTA V!

Είναι 2021 και το Grand Theft Auto V συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα, η Take-Two, μητρική εταιρία της Rockstar Games, αποκάλυψε νέα στατιστικά πωλήσεων για διάφορα franchises και παιχνίδια της.

Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε πως το Grand Theft Auto V έφτασε πλέον το γιγαντιαίο ορόσημο των 150 εκατομμύρια πωλήσεων. Η τελευταία φορά που είχαμε ενημερωθεί για τις πωλήσεις του ήταν τον Μάιο του 2021, όταν και ξεπερνούσαν τα 145 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο τελευταίο τρίμηνο το open world παιχνίδι της Rockstar πούλησε άλλα 5 εκατομμύρια.

Συνολικά η σειρά Grand Theft Auto έχει ξεπεράσει τα 350 εκατομμύρια σε πωλήσεις και είναι με διαφορά μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες μεταξύ οποιουδήποτε μέσου ψυχαγωγίας. Μάλιστα, τα επιτεύγματα για το GTA V και το GTA Online δεν πρόκειται να σταματήσουν σύντομα, αφού μέσα στους επόμενους μήνες το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στα PS5 και Xbox Series X|S.

Περνώντας τώρα στο πιο πρόσφατο project της Rockstar, το Red Dead Redemption 2 συνεχίζει και αυτό ακάθεκτο, έχοντας πουλήσει μέχρι σήμερα 38 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει πως η σειρά συνολικά έχει ξεπεράσει το ορόσημο των 60 εκατομμυρίων.

Κλείνοντας, η Take-Two αποκάλυψε επίσης πως η σειρά NBA 2K έχει ξεπεράσει τις 112 εκατομμύρια πωλήσεις, η σειρά Borderlands τα 71 εκατομμύρια, η σειρά Civilization τα 58 εκατομμύρια και τα BioShock τα 38 εκατομμύρια. Τέλος, μάθαμε πως το The Outer Worlds της Obsidian έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια.