Αυτό το ντόνατ ίσως αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει το Halo Infinite

Η κοινότητα πιστεύει πως βρήκε το μήνα
02 Αυγούστου 2021 09:09
Αυτό το ντόνατ ίσως αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει το Halo Infinite

Για να γιορτάσει την επέτειο 20 χρόνων της σειράς Halo, το Xbox Μεξικού συνεργάστηκε με την Krispy Kreme και δημιούργησε ένα ξεχωριστό ντόνατ. Αυτό ονομάζεται ‘Infinite Doughnut’ και έρχεται με μπλε γλάσο, καθώς και το κράνος του Master Chief στο πάνω μέρος του.

Βέβαια, ο λόγος που ασχολούμαστε με ένα ντόνατ που θα κυκλοφορήσει στο Μεξικό είναι άλλος. Συγκεκριμένα, η κοινότητα πιστεύει πως το γλύκισμα αυτό ίσως αποκάλυψε το μήνα κυκλοφορίας του Halo Infinite. Αναλυτικότερα, η επίσημη δημοσίευση του Xbox για την διάθεση του Infinite ντόνατ αναφέρει:

Γιατί να περιμένεις μέχρι το Νοέμβριο, όταν μπορείς να ξεκινήσεις του εορτασμούς τώρα;

Πολλοί παίκτες ερμήνευσαν το tweet ως υπόδειξη για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Βέβαια, άλλοι επισήμαναν πως το Νοέμβριο είναι επίσημα η επέτειος 20 χρόνων του franchise και έτσι δικαιολογείται η φρασεολογία στο επίσημο tweet.

Βέβαια, δεν είναι απίθανο να ισχύουν και τα δύο. Εξάλλου η σειρά έχει δει αρκετές κυκλοφορίες το συγκεκριμένο μήνα. Πέρα από το Halo: Combat Evolved που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2001, τόσο το Halo 4, όσο και το Master Chief Collection επίσης κυκλοφόρησαν Νοέμβριο.

Για την ώρα το μόνο που ξέρουμε επίσημα είναι πως το Halo Infinite θα καταφθάσει μέσα στο 2021 για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Το campaign του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, ενώ το multiplayer θα είναι δωρεάν για όλους.