ΦΗΜΗ: Καθυστερεί το Horizon Forbidden West των PS4 και PS5

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg
30 Ιουλίου 2021 22:18
ΦΗΜΗ: Καθυστερεί το Horizon Forbidden West των PS4 και PS5

Όπως φαίνεται, οι ανησυχίες πολλών παικτών για την έλλειψη κάποιας ημερομηνίας κυκλοφορίας κατά την πρόσφατη παρουσίαση του Horizon Forbidden West επαληθεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, ο οποίος έχει ένα μεγάλο σερί έγκυρων διαρροών τον τελευταίο χρόνο αποκάλυψε πως η μεγάλη αποκλειστικότητα του PS4 και του PS5 θα χάσει το 2021.

Στη συνέχεια και ο εξαιρετικά έμπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του Grubb, φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμη περισσότερα στοιχεία. Αναλυτικότερα, ο Jason τονίζει ότι το Horizon Forbidden West είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Συγχρόνως, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως η Sony είχε πάρει την απόφαση εδώ και λίγο καιρό, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αν το ρεπορτάζ των δύο δημοσιογράφων επαληθεύει, αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά αξιοσημείωτη καθυστέρει που αναγκάζεται να κάνει το PlayStation εξαιτίας της πανδημίας. Τα αρχικά πλάνα της εταιρίας ήθελαν φέτος και την κυκλοφορία του sequel του God of War, αλλά και του Gran Turismo 7. Εν τέλει και τα δύο παιχνίδια έχει ήδη ανακοινωθεί πως χάνουν το 2021.