FIFA 22 – Νέο gameplay βίντεο δείχνει αναλυτικά τις φετινές βελτιώσεις

Πάνω από 40 βελτιώσεις σύμφωνα την EA
30 Ιουλίου 2021 16:26
FIFA 22 – Νέο gameplay βίντεο δείχνει αναλυτικά τις φετινές βελτιώσεις

Η EA Sports προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του FIFA 22 και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο gameplay trailer του. Το συγκεκριμένο βίντεο εστιάζει στις αλλαγές που έχει φέρει φέτος στο προσκήνιο η ομάδα ανάπτυξης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη HyperMotion τεχνολογία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η HyperMotion τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τις next-gen εκδόσεις του ποδοσφαιρικού τίτλου και έγινε πραγματικότητα συνδυάζοντας έναν προηγμένο machine learning αλγόριθμο και καταγραφές 11v11 αγώνων πραγματικών ποδοσφαιριστών που φορούσαν ειδικές στολές. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της EA, το HyperMotion θα φέρει την ‘επανάσταση’ σε κάθε αγώνα και mode, προσφέροντας αυθεντική κίνηση για όλους τους παίκτες της κάθε ομάδας, ομαλότερη ροή, καλύτερη A.I., καλύτερες εναέριες μονομαχίες, αλλά και βελτιωμένο έλεγχο της μπάλας.

Συνεχίζοντας, το FIFA 22 θα φέρει και άλλες αλλαγές πέρα από το HyperMotion. Συγκεκριμένα, οι παίκτες όλων των εκδόσεων θα μπορούν να απολαύσουν αγώνες με πιο έξυπνους και ρεαλιστικούς τερματοφύλακες, καλύτερα physics στη μπάλα, νέες τακτικές επίθεσης και πολλά ακόμη.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα, ενώ μπορείτε να διαβάσετε ακόμη πιο αναλυτικά για τις πάνω από 40 αλλαγές/προσθήκες του φετινού κεφαλαίου πατώντας εδώ.

Το FIFA 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου του 2021 για PS4, Xbox One, PC, PS5 και Xbox Series X|S. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι next-gen εκδόσεις θα έρχονται με αυξημένη τιμή στα € 79,99.