Μια fan του Witcher κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με ένα γνωστό μενταγιόν (ΦΩΤΟ)

Γνωρίστε την Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα στο άθλημα της σκοποβολής
28 Ιουλίου 2021 19:21
Μια fan του Witcher κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με ένα γνωστό μενταγιόν (ΦΩΤΟ)

Έγραψε ιστορία τόσο για την χώρα της όσο και για την gaming κοινότητα, η οποία εκπροσωπήθηκε κατά κάποιον τρόπο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο χάρη στο "γούρι" που φορούσε. Ο λόγος για την αθλήτρια της σκοποβολής Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σκοποβολής στα 10μ. φορώντας το μενταγιόν του Witcher!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ρωσίδα αθλήτρια αγωνίζεται φορώντας merchandise του The Witcher πάνω της, καθώς το ίδιο είχε κάνει στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016, εκεί όπου κέρδισε στο ίδιο αγώνισμα (σκοποβολή με πιστόλι αεροβόλο στα 10μ.) το ασημένιο μετάλλιο φορώντας τα ειδικά γυαλιά που πάνω είχαν σκίτσα από το μενταγιόν του Geralt, ενώ είχε κρεμάσει και στη ζώνη της τότε το ίδιο το μενταγιόν του White Wolf.

Τα καρέ από την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Σε αντίθεση με τις άλλες φορές, στο Tokyo 2020 φορούσε το μενταγιόν στο λαιμό της με αποτέλεσμα ο φακός να το απαθανατίσει καθαρά και έτσι αποκαλύφθηκε πως φορούσε το μενταγιόν της Ciri, το "School of the Cat"

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο Τόκιο

 

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί δε φοράει το ρωσικό εθνόσημο είναι γιατί η Ρωσία εκτίει διετή αποκλεισμό από την WADA (World Anti-doping Agency) λόγω του ότι βρέθηκαν οι αθλητές της ντοπαρισμένοι.

Ωστόσο, χάρη σε ένα παραθυράκι οι Ρώσοι αθλητές αγωνίζονται στο Τόκιο με την "ROC" (Russian Olympic Committee) δηλαδή την Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η νίκη της 24χρονης αθλήτριας αποτέλεσε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την νεοσυσταθείσα "χώρα" των Ολυμπιακών Αγώνων.