Μετά το Xbox Series X ψυγείο, τώρα έφτασε η Xbox Series S βαλίτσα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν είναι φάρσα!
28 Ιουλίου 2021 11:35
Μετά το Xbox Series X ψυγείο, τώρα έφτασε η Xbox Series S βαλίτσα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με αφορμή την κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator στις Xbox κονσόλες, το Xbox Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας συνεργάστηκε με την εταιρία αποσκευών July για να κατασκευάσει την επίσημη Xbox Series S βαλίτσα. Ναι, καλά διαβάσατε! Μετά το Xbox Series X που έγινε κανονικό mini-ψυγείο που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, τώρα με τη σειρά του το Xbox Series S γίνεται βαλίτσα ταξιδιού.

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια έχουμε να κάνουμε με ένα συλλεκτικό αντικείμενο που θα κληρωθεί μέσα από τον Twitter λογαριασμό του Xbox. Παρ’ όλα αυτά, η βαλίτσα δε μιμείται απλά την εξωτερική εμφάνιση του Xbox Series S, με τον χαρακτηριστικό κυκλικό αεραγωγό, αλλά έρχεται φορτωμένη και εσωτερικά. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ένα Xbox Series S, ένα χειριστήριο και μια ASUS ROG οθόνη. Ό,τι χρειάζεται, δηλαδή, κάποιος για να παίξει όπου και αν βρίσκεται.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Για την ώρα η Xbox Series S βαλίτσα παραμένει μια προωθητική ενέργεια. Επομένως, αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο αντικείμενο της καθημερινότητάς σας με την Xbox εκδοχή του, θα πρέπει να περιμένετε την κυκλοφορία του Xbox Series X Mini Fridge.