Το F1 2021 επιταχύνει στην πρώτη θέση των UK Charts

Εκθρονίζοντας το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
26 Ιουλίου 2021 11:52
Το F1 2021 επιταχύνει στην πρώτη θέση των UK Charts

Το F1 2021 των EA και Codemasters κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση των UK Boxed Charts για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα του παιχνιδιού στην αγορά, με τις πωλήσεις του να είναι 37% μειωμένες σε σχέση με το launch του.

Προηγουμένως, ο racing τίτλος έχασε την πρωτιά από το νεότερο remaster της Nintendo, το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Η βουτιά ήταν μεγαλύτερη για το Skyward Sword, με 74% λιγότερες πωλήσεις, κάτι που αυτή τη φορά το έστειλε στη δεύτερη θέση.

Συνεχίζοντας, τρίτο συναντάμε το Ratchet & Clank: Rift Apart. Οι πωλήσεις του παιχνιδιού εκτοξεύθηκαν κατά 288% σε σχέση πάντα με την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τα ράφια των βρετανικών καταστημάτων υποδέχθηκαν νέες PS5 κονσόλες. Ομοίως και το Spider-Man: Miles Morales της Insomniac είδε αντίστοιχη αύξηση (242%) και κατέλαβε την έκτη θέση. Οι δύο τίτλοι της ομάδας φαίνεται πως βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των νέων PS5 κατόχων.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουλίου.

  1. F1 2021
  2. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  3. Ratchet & Clank: Rift Apart
  4. FIFA 21
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Spider-Man: Miles Morales
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Minecraft (Switch)
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Tags: