Το σκοτεινό σλάβικο adventure παιχνίδι Black Book απέκτησε ημερομηνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα σε όλες τις κονσόλες και τα PC
24 Ιουλίου 2021 12:09
Το σκοτεινό σλάβικο adventure παιχνίδι Black Book απέκτησε ημερομηνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Morteshka μόλις αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Book. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και σκοτεινό RPG adventure που είναι εμπνευσμένο από τη Σλαβική λαογραφία. Όπως περιγράφει η ομάδα ανάπτυξης, το Black Book συνδυάζει στοιχεία των card-based RPGs και των adventure παιχνιδιών.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Vasilisa - μιας νεαρής μάγισσας με την ικανότητα να ελέγχει δαίμονες, που βρίσκεται σε σοκ μετά από το θάνατο του μνηστήρας της. Η Vasilisa, λοιπόν, πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτηση για το θρυλικό ‘Μαύρο Βιβλίο’, το οποίο λέγεται ότι έχει τη δύναμη να πραγματοποιήσει μια επιθυμία σε όσους εντοπίσουν τις επτά σφραγίδες του.

Όπως μπορείτε να υποθέσετε, το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε επτά διαφορετικά chapters, το καθένα με τη δική του αφήγηση και μοναδικά side-quests. Στο επίκεντρο όλων βρίσκεται η εξερεύνηση, οι γρίφοι και το combat που γίνεται μέσα από κάρτες.

Το Black Book, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Switch, PlayStation και Xbox κονσόλες, με τιμή €24.99. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 

Tags: