Έχετε PS5; Δικαιούστε 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+ 

Νέα προσφορά για παλιούς και νέους συνδρομητές.

Έχετε PS5; Δικαιούστε 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+

Το PlayStation ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όλους τους PS5 κατόχους. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι τις 22 Ιουλίου 2022 μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν συνδρομή έξι μηνών για το Apple TV+.

Μέσα από την υπηρεσία της Apple μπορείτε να αρχίστε να βλέπετε πολυβραβευμένες σειρές και ταινίες Apple Original, όπως το Ted Lasso, με πρωταγωνιστή τον Jason Sudeikis, το See με τους Jason Momoa, Dave Bautista και Alfre Woodard, αλλά και την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας Foundation.

Αξίζει να σημειωθεί πως τo πρόγραμμα ανανεώνεται προς 4,99 € /μήνα μετά την εκτεταμένη περίοδο δοκιμής, μέχρι να ακυρωθεί. Τέλος, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμό στο PlayStation Network και Apple ID. Η προσφορά ισχύει και για την Ελλάδα και για την Κύπρο.


Ακολουθούν μερικές συχνές ερωτήσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation.

Ποιες συσκευές PlayStation πληρούν τις προϋποθέσεις;

Όλα τα μοντέλα PlayStation 5.

Μπορώ να εξαργυρώσω αυτήν την προσφορά σε PC ή φορητή συσκευή;

Όχι, απαιτείται εξαργύρωση μέσω της κονσόλας σας PlayStation 5.

Έχω ήδη Apple TV+. Μπορώ να εξαργυρώσω αυτήν την προσφορά;

Αν έχετε ενεργή, δωρεάν δοκιμή Apple TV+ ή είστε ήδη συνδρομητής, μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτήν την προσφορά. Αν είστε συνδρομητής Apple TV+ μέσω κάποιου πακέτου προσφοράς, όπως το Apple One, δεν επιτρέπεται να εξαργυρώσετε αυτήν την προσφορά.

5 σχολιο(α)