Το νέο trailer του Ghost of Tsushima Director’s Cut μάς παρουσιάζει το Iki expansion

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
21 Ιουλίου 2021 23:10
Το νέο trailer του Ghost of Tsushima Director’s Cut μάς παρουσιάζει το Iki expansion

Μιας και απέχουν μόλις μερικές εβδομάδες για την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima Director’s Cut, το PlayStation έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer που εστιάζει στο πακέτο επέκτασης που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη νέα αυτή έκδοση. Ο λόγος γίνεται για το Iki Island Expansion, το οποίο θα μεταφέρει τη δράση σε έναν εξ ολοκλήρου νέο χάρτη.

Συγκεκριμένα, μέσα από την Director’s Cut έκδοση οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τη Νήσο Ίκι που βρίσκεται κοντά στην νήσο Τσουσίμα, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού. Στο νέο αυτό κεφάλαιο της ιστορίας, ο Jin ταξιδεύει στο ‘Iki Island΄ για να ερευνήσει τις φήμες πως υπάρχει παρουσία Μογγόλων. Ωστόσο, σύντομα θα βρει τον εαυτό του βαθιά μπλεγμένο σε γεγονότα που θα τον αναγκάσουν να ξαναζήσει κάποιες τραυματικές στιγμές από το παρελθόν του.

Πέρα από τη νέα ιστορία, το νέο νησί θα έχει και νέα περιβάλλονται για εξερεύνηση, νέα mini-games, νέα techniques, νέους τύπους εχθρών, νέα armors και πολλά ακόμη. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS5 στις 20 Αυγούστου. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.