Ο νέος χαρακτήρας του Apex Legend ονομάζεται Seer και έχει μικροσκοπικά drones

Δημοσιεύτηκε το νέο lore βίντεο
20 Ιουλίου 2021 15:45
Ο νέος χαρακτήρας του Apex Legend ονομάζεται Seer και έχει μικροσκοπικά drones

Η Respawn Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο βίντεο της σειράς Stories from the Outlands, το οποίο εστιάζει στον επόμενο χαρακτήρα που θα έρθει στο Apex Legends. Ο λόγος γίνεται για τον Seer, ο οποίος είναι ένας «καταραμένος» Legend που μπορεί να ελέγχει microdrones.

Όπως και ο Seer που ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό του καπέλο, έτσι και το βίντεο που αφηγείται την ιστορία του ξεχωρίζει για την αισθητική του. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο έχει υπότιτλο Metamorphosis και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον animator Robert Valley, ο οποίος είναι γνωστός για τη σειρά Love, Death and Robots. Δείτε το εν λόγω lore βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα του Apex Legends παρέχει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη σεζόν, η οποία θα ονομάζεται Emergence. Αναλυτικότερα, η νέα σεζόν θα φέρει αλλαγές στον World’s Edge χάρτη, ένα καινούργιο LMG όπλο ονόματι Rampage, το νέο Ranked mode για τα Arenas και πολλές ακόμη προσθήκες και αλλαγές.

Σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο επερχόμενο EA Play event της EA, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22 Ιουλίου.