Το GTA Online θα έχει γρηγορότερα αυτοκίνητα στα PS5 και Xbox Series X|S

Με αποκλειστικές αναβαθμίσεις
20 Ιουλίου 2021 15:03
Το GTA Online θα έχει γρηγορότερα αυτοκίνητα στα PS5 και Xbox Series X|S

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το GTA V αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα PS5 και Xbox Series X | S αργότερα αυτό το έτος. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι next-gen κονσολών μπορούν να περιμένουν τα Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online στις 11 Νοεμβρίου του 2021.

Πέρα από τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις γραφικών, η Rockstar Games είχε αποκαλύψει πως οι παίκτες μπορούν να περιμένουν και διάφορα ακόμη μπόνους στις νέες εκδόσεις. Τώρα, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας. Αναλυτικότερα, η Rockstar ανακοίνωσε πως όταν το GTA Online κυκλοφορήσει στα PS5 και Xbox Series X | S, επιλεγμένα οχήματα θα είναι αναβαθμίσιμα με γρηγορότερη ταχύτητα και άλλα. Μάλιστα, αυτές οι ειδικές αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τις νέες εκδόσεις του παιχνιδιού. Η λίστα των οχημάτων και των αναβαθμίσεων δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά η Rockstar υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση αυτή εγείρει απορίες σχετικά με το cross-generation play. Αν υπάρχει δυνατότητα οι παίκτες από τα PS4 και Xbox One να παίζουν με τους κατόχους PS5 και Xbox Series X | S, τα αποκλειστικά γρηγορότερα οχήματα σίγουρα θα δημιουργούν ένα άδικο πεδίο για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα νέα κονσόλα.