PS5: Τα νέα διαφημιστικά εστιάζουν ξανά στο χειριστήριο και την ταχύτητα

Καθώς και στον 3D ήχο
19 Ιουλίου 2021 08:54
PS5: Τα νέα διαφημιστικά εστιάζουν ξανά στο χειριστήριο και την ταχύτητα

Η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να διαφημίζει τη νέα της κονσόλα, το PS5. Συγκεκριμένα, μέσα στα τελευταία εικοσιτετράωρα η εταιρία δημοσίευσε μια νέα σειρά από προωθητικά βίντεο, τα οποία εστιάζουν σε διάφορες πτυχές της εμπειρία που προσφέρει το PlayStation 5.

Το πρώτο από αυτά τα βίντεο παρουσιάζει τα Adaptive Triggers, μέσα από παιχνίδια όπως τα Kena: Bridge of Spirits, Warframe και Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό προσαρμοσμένης αντίστασης για τις δύο σκανδάλες του DualSense χειριστηρίου.

Το επόμενο βίντεο παρουσιάζει τον 3D ήχο που μπορεί να προσφέρει με συγκεκριμένα ακουστικά η κονσόλα, σε εμπειρίες όπως το Returnal και το Call of Duty: Black Ops Cold War. Κλείνοντας, το τελευταίο βίντεο εστιάζει στην ταχύτητα που προσφέρει ο SSD, παρουσιάζοντας τους αστραπιαίους χρόνους φόρτωσης σε παιχνίδια όπως τα Demon’s Souls και Ratchet & Clank: Rift Apart

Το PlayStation 5 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι €499,99 για το βασικό μοντέλο, ενώ η Digital έκδοση της κονσόλας κοστίζει €399,99. Ακολουθούν τα εν λόγω βίντεο.