Έρχεται η επόμενη φάση του Warframe – Όλα όσα πρέπει να γνωρίστε για το νέο expansion

Αποκαλύφθηκε πλήρως το “The New War”
18 Ιουλίου 2021 13:01
Έρχεται η επόμενη φάση του Warframe – Όλα όσα πρέπει να γνωρίστε για το νέο expansion

Το TennoCon 2021 πραγματοποιήθηκε και η ομάδα ανάπτυξης Digital Extremes έδωσε στο φως της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες για την επόμενη φάση του Warframe. Ο free-to-play τίτλος αναβαθμίζεται και περνάει στην επόμενη φάση με ένα ολοκαίνουργιο story expansion που ονομάζεται The New War. Γνωρίζαμε γι’ αυτό από το 2019, αλλά πλέον το στούντιο μίλησε και επίσημα για τις αλλαγές που θα έρθουν, καθώς και τους νέους χαρακτήρες.

Αρχικά, το The New War θα πάει ένα βήμα παραπέρα την ιστορία του franchise και θα επικεντρώνεται στην ιστορία των Tenno και άλλων factions που συγκρούονται και επεκτείνεται ολόκληρο το αστρικό σύστημα. Μάλιστα, μέσα από το TennoCon παρουσιάστηκαν και 30 λεπτά gameplay πλάνων, καθώς και ένα cinematic βίντεο που βλέπουμε την εν λόγω φατρία των Space Ninja να συνεργάζονται με συμμάχους από άλλες φατρίες και να αντιμετωπίζουν τις τεχνητές μορφές ζωής που είναι γνωστές ως Sentents, μιας και έχουν εισβάλει στον Cestus - Planes of Eidolon.

Σύμφωνα με τους developers, το The New War θα είναι το μακροβιότερο story quest που έχει κυκλοφορήσει ποτέ για το παιχνίδι, παρόμοιο με τα προηγούμενα των The Sacrifice και Second Dream. Θα παίξετε αρκετά διαφορετικές αποστολές που θα εμπλουτίσουν το lore για τους βασικούς χαρακτήρες και όλες τις φατρίες. Επιπροσθέτως θα στρώσει και το δρόμο για τα επόμενα expansions που θα έρθουν στο μέλλον.

Τα cross-play & cross-save έρχονται στο παιχνίδι

Επιπροσθέτως, το cross-play αλλά και το cross-save είναι γεγονός και βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη και επιτέλους αυτό που ζητούσαν οι fans γίνεται πραγματικότητα, αφού μελλοντικά θα μπορείτε να παίξετε με φίλους κι ας μην παίζουν στην ίδια πλατφόρμα με εσάς. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν γνωστοποίησαν πότε θα έρθουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Τα νέα όμως δε σταματούν εδώ, καθώς στο TennoCon 2021 μάθαμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και μια mobile έκδοση του Warframe, με περισσότερα νέα να μαθαίνουμε μέσα στη χρονιά.