Το story trailer του Shin Megami Tensei V είναι τόσο σκοτεινό όσο θέλετε

Ετοιμαστείτε γιατί κυκλοφορεί τον Νοέμβριο
15 Ιουλίου 2021 08:24
Το story trailer του Shin Megami Tensei V είναι τόσο σκοτεινό όσο θέλετε

Η Atlus σε συνεργασία με την Nintendo δημοσίευσαν το story trailer από το επερχόμενο JRPG, Shin Megami Tensei V. Ο τίτλος έχει δρομολογηθεί για να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο και πλέον μάθαμε μερικές πληροφορίες για την ιστορία και τον κόσμο του. Όλα αυτά, φυσικά, χάρη στα νέα πλάνα.

Η επίσημη σύνοψη του Shin Megami Tensei V

Ο κόσμος αρχίζει και πεθαίνει, το ίδιο και οι φιλοδοξίες ενός Θεού. Το ίδιο και οι άνθρωποι, αλλά και οι δαίμονες πρέπει να αποφασίσουν τί αξίζει τελικά να σωθεί και τι όχι, προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους να θυσιάσουν τα πάντα. Σε ένα κόσμο χωρίς τον δημιουργό του, ποιο μονοπάτι θα διαλέξετε;

Το 5ο κεφάλαιο του franchise θα λάβει χώρα σε ένα δυστοπικό κόσμο γεμάτο με εχθρικούς δαίμονες. Επίσης, το σύστημα εντολών (command system), σας επιτρέπει να στοχεύετε αδύναμα σημεία των εχθρών και να συνδυάζετε διάφορες κινήσεις μαζί. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και ένα σύστημα «διαπραγματεύσεων» με τους δαίμονες με σκοπό να τους πάρετε με το μέρος σας.

Το Shin Megami Tensei V θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 12 Νοεμβρίου. Δείτε το story trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.