Χάος, θάνατος και ξανά από την αρχή στα νέα gameplay πλάνα του Deathloop

Κυκλοφορεί αυτόν τον Σεπτέμβριο για PS5 και PC
09 Ιουλίου 2021 00:41
Χάος, θάνατος και ξανά από την αρχή στα νέα gameplay πλάνα του Deathloop

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Sony, μέσα από το State of Play έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα πλάνα από το επερχόμενο παιχνίδι της Arkane, το Deathloop. Η χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation είναι καθ’ οδόν και πλέον μάθαμε αρκετές νέες πληροφορίες για τον action-FPS τίτλο.

Μέσα από δέκα λεπτά (περίπου) που διαρκεί το νέο βίντεο, οι δημιουργοί μάς έδωσαν μια μεγάλη γεύση από το gameplay του τίτλου. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε εσείς με όποιον τρόπο θέλετε μία μάχη, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε είτε τελείως stealth και να βρίσκετε μυστικές εισόδους ή να προχωράτε πάνω σε στέγες. Βέβαια, για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και το action μονοπάτι.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω, στόχος του παίκτη είναι είναι να σκοτώσει τον Aleksis ή αλλιώς “The Wolf”, ο οποίος βρίσκεται σε ένα πάρτι.

Πρόσφατα μάθαμε και νέες πληροφορίες για το setting:

Ναι, το Deathloop έχει μυστικά, πολλά μυστικά. Τι προκάλεσε τη χρονική λούπα; Ποιοι είναι οι Visionaries; Γιατί όλοι στο Blackreef φαίνεται πως έχουν αμνησία; Ποια είναι η Julianna και γιατί κυνηγάει τον Colt; Γιατί όλοι οι άνθρωποι στο νησί φοράνε μάσκες; Πως μπορεί ο Colt να σπάσει την λούπα και να δραπετεύσει από το νησί;

Το Deathloop αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου ως χρονική αποκλειστικότητα ενός έτους στο PS5, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.