Τώρα ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Death Stranding στο PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

…το μάθαμε μέσα από το νέο State of Play
09 Ιουλίου 2021 00:36
Τώρα ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Death Stranding στο PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπως γνωρίζαμε ήδη, το Death Stranding έρχεται στο PS5 με την ολοκαίνουργια Director’s Cut έκδοση. Τώρα, ωστόσο, μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς και αναλυτικότερες πληροφορίες για τα περιεχόμενά του. Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόσφατο State of Play, η Sony αποκάλυψε περισσότερα για το νέο πόνημα της Kojima Productions.

Αρχικά, το Death Stranding: Director’s Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου για το PS5. Η εμπλουτισμένη αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες story αποστολές και νέους εχθρούς. Παράλληλα, αξιοσημείωτες προσθήκες έχουν γίνει στο melee combat του παιχνιδιού, το οποίο έχει πλέον διάφορες νέες κινήσεις. Ομοίως ο Sam θα έχει και νέα όπλα και εργαλεία για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, όπως το maser gun και τα mounted machine guns, ο καταπέλτης cargo, ο support skeleton και το buddy bot.

Επιπροσθέτως, οι παίκτες θα έχουν και δυο νέες δραστηριότητες για να απασχοληθούν στον ανοιχτό κόσμο, το Firing Range για να δοκιμάζουν τα όπλα τους και το Fragile Circuit που μοιάζει με ενα racing mini-game.

Τέλος, μέσα από το PlayStation Blog μάθαμε πως το Death Stranding: Director’s Cut θα υποστηρίζει και διάφορες λειτουργίες του PS5. Αναλυτικότερα, τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού θα ζωντανεύουν μέσα από την απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου. Ομοίως, θα υποστηρίζονται και οι adaptive σκανδάλες του χειρηστηρίου, 3D ήχος με συμβατά ακουστικά, τα loading times θα είναι πολύ συντομότερα και τέλος θα υπάρχουν δυο modes γραφικών, για Native 4K ή 60FPS με upscaled 4K.

Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας την PS4 έκδοση του παιχνιδιού, θα μπορείτε να αποκτήσετε το Death Stranding: Director’s Cut Digital Deluxe Upgrade έναντι 10 ευρώ. Τα saves των PS4 εκδόσεων θα μπορούν να μεταφερθούν.

Ακολουθεί το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.