Νέα gameplay πλάνα από το Lost Judgment απευθείας από το State of Play (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμοι για το spin-off των Yakuza;
09 Ιουλίου 2021 00:28
Νέα gameplay πλάνα από το Lost Judgment απευθείας από το State of Play (ΒΙΝΤΕΟ)

Το State of Play επιφύλασσε και μία έκπληξη για τους λάτρεις των Yakuza, αφού δημοσιεύτηκαν και νέα πλάνα από το επερχόμενο spin-off, Lost Judgment. Πρόκειται για το sequel του action-thriller παιχνιδιού Judgment από το 2019, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και εδώ ο Takayuki Yagami.

Τα νέα πλάνα παρουσιάζουν τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες, καθώς και μερικά gameplay στιγμιότυπα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν.

Το Lost Judgment θα λαμβάνει χώρα σε δύο τοποθεσίες, στο Kamurocho του Τόκιο και στο Yokohama, μια ζωντανή πόλη που αλλάζει από τη μέρα στη νύχτα. Παράλληλα, το combat σύστημα έχει εμπλουτιστεί και πλέον θα περιλαμβάνει πολλαπλά fighting styles, τα investigations επίσης έχουν βελτιωθεί, ενώ ο Yagami θα έχει πλέον και νέες πιο ευέλικτες επιλογές για να κινείται στο χώρο όσο ψάχνει για στοιχεία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η stealth προσέγγιση.

Το Lost Judgment αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Tags: