Το Dark Souls 3 τρέχει πλέον στα 60FPS στα Xbox Series X |S

Η ευχή της Xbox κοινότητας πραγματοποιήθηκε χάρη στο FPS Boost
08 Ιουλίου 2021 10:43
Το Dark Souls 3 τρέχει πλέον στα 60FPS στα Xbox Series X |S

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Dark Souls 3 υποστηρίζεται πλέον από την FPS Boost τεχνολογία των Xbox Series X και Xbox Series S. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα τρέχει στα 60FPS στις κονσόλες νέας γενιάς, παρόλο που δεν έλαβε ποτέ αναβάθμιση για τις Series κονσόλες από τους ίδιους τους developers του.

Μάλιστα, στην προηγούμενη γενιά η FromSoftware είχε αναβαθμίσει τον λατρεμένο τίτλο μόνο για το PS4 Pro και όχι για το Xbox One X που κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να τρέχει σε 1080p ανάλυση και έως 60FPS στο PS4 Pro και σε σταθερά 60FPS στο PS5, ενώ από την άλλη οι Xbox κάτοχοι είχαν μείνει απλά με την ευχή.

Πλέον η τεχνολογία της Microsoft έρχεται να λύσει κατά το ήμισυ το πρόβλημα, προσφέροντας σταθερή 60FPS απόδοση (σύμφωνα με το Digital Foundry) στο Xbox Series X και στο Xbox Series S. Ελάχιστα μικρά dips παρατηρήθηκαν μόνο στο S μοντέλο.

Δυστυχώς, το μόνο που έμεινε πίσω είναι η ανάλυση, καθώς οι ρίζες του παιχνιδιού στο αρχικό Xbox One το κρατούν στα 900p. Ανεξαρτήτως, η εμπειρία είναι σίγουρα πιο απολαυστική πλέον για τους κατόχους Xbox Series κονσόλων και η Microsoft φαίνεται πως σκοπεύει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερα παιχνίδια με την FPS Boost τεχνολογία της.