The Lord of the Rings: Gollum – Ολοκαίνουργιο gameplay και λεπτομέρειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα ματιά στο παιχνίδι
07 Ιουλίου 2021 12:37
The Lord of the Rings: Gollum – Ολοκαίνουργιο gameplay και λεπτομέρειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί νωρίτερα φέτος το The Lord of the Rings: Gollum να έλαβε μια αξιοσημείωτη καθυστέρηση, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τη Daedalic Entertainment από το να μοιραστεί τώρα περισσότερες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο με τίτλο ‘A Unique Promise’.

Σε αυτό, ο παραγωγός του τίτλου, Harald Riegler, μιλά για το παιχνίδι, ενώ βλέπουμε και ολοκαίνουργια gameplay πλάνα. Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνει ο Riegler, το The Lord of the Rings: Gollum είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή, στο Gollum, περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien.

Το Gollum είναι ένας εναλλακτικός βασανισμένος ‘ήρωας’ που συνεχώς αλλάζει μεταξύ δύο διαφορετικών προσωπικοτήτων. Η νέα του αυτή περιπέτεια θα τον ταξιδέψει από τη Mordror στα έγκατα της Moria, δείχνοντάς μας περιοχές του σύμπαντος με λεπτομέρεια που δεν έχουμε ξαναδεί. Το βίντεο παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το Gollum και τις περιοχές που θα επισκεφθεί, ενώ μας δείχνει για πρώτη φορά και την εμφάνιση άλλων γνωστών χαρακτήρων στο παιχνίδι, όπως ο Gandalf. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022 για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch.