Launch trailer και co-op gameplay από το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Στις 9 Ιουλίου το νέο πόνημα της σειράς
03 Ιουλίου 2021 12:33
Launch trailer και co-op gameplay από το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας όχι ένα, αλλά δύο νέα trailers από το επερχόμενο Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Ο τίτλος φαίνεται πως είναι πανέτοιμος να κυκλοφορήσει στο PC, αλλά και στο Nintendo Switch στις 9 Ιουλίου και πλέον έχουμε και πλάνα από το co-op.

Ναι, όπως συμβαίνει και στα κλασσικά παιχνίδια της σειράς, έτσι και εδώ, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με φίλους σας διάφορες αποστολές, και να έρθετε αντιμέτωποι με θρυλικά Monsties.

Εκτός από την πρώτη ματιά στο co-op, όμως, η ιαπωνική εταιρία διέθεσε και το launch trailer διάρκειας τριών λεπτών (περίπου), που παρουσιάζει τον κόσμο του Monster Hunter Stories 2, ενώ παράλληλα παίρνουμε και μια μικρή ματιά από την ιστορία, τους χαρακτήρες και τα τέρατα.

Επιπροσθέτως, μιας και ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε και το πρώτο update του παιχνιδιού που θα φέρει εντελώς δωρεάν το Monstie Palamute από το Monster Hunter Rise.

Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου σε PC και Nintendo Switch. Δείτε τα δύο νέα trailers παρακάτω.