Το EA Play Live θα έχει διάρκεια 40 λεπτά – Εκτός Mass Effect, Dragon Age

Νέες πληροφορίες για το σόου
02 Ιουλίου 2021 19:15
Το EA Play Live θα έχει διάρκεια 40 λεπτά – Εκτός Mass Effect, Dragon Age

Με την E3 2021 να αποτελεί πλέον παρελθόν, τη σκυτάλη παίρνει τώρα η EA, η οποία όπως γνωρίζαμε ετοιμάζει το δικό της ανεξάρτητο event. Συγκεκριμένα, ο αμερικανικός κολοσσός σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά του στις 22 Ιουλίου και έτσι τώρα έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Αναλυτικότερα, η ζωντανή μετάδοση θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα προηγηθεί και ένα σύντομο pre-show. Φέτος η EA θα εστιάσει σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα και μεταξύ άλλων θα δούμε αναλυτικότερα το άκρως αναμενόμενο Battlefield 2042, τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Apex Legends, καθώς και τα πρώτα gameplay πλάνα του Lost in Random.

Από την άλλη, η BioWare ενημέρωσε με τη σειρά της τους παίκτες να μη περιμένουν κάτι από τα νέα Mass Effect και Dragon Age στο εν λόγω σόου. Πρακτικά αυτό αφήνει να εννοηθεί πως οι κυκλοφορίες των δυο παιχνιδιών απέχουν ακόμη αρκετά.

Τέλος η EA ανακοίνωσε πως ετοιμάζει διάφορα panels που θα προετοιμάσουν το έδαφος για το κεντρικό σόου στις 22 του μήνα. Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουλίου η Respawn και η DICE θα μιλήσουν για το μέλλον των first person shooters, στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα πάνελ αφιερωμένο στις indie ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται η EA, στις 20 του μήνα αναμένεται ένα πάνελ για το Madden και την ίδια μέρα θα μεταδοθεί και μια ακόμη ανακοίνωση της EA Sports. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Για όλες τις ανακοινώσεις του EA Play Live 2021 μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com.

Tags: