Έρχεται συνεργασία Pokémon και Oreo! Ναι, τα μπισκότα

Κάτι ετοιμάζουν οι δύο εταιρίες…
02 Ιουλίου 2021 11:18
Έρχεται συνεργασία Pokémon και Oreo! Ναι, τα μπισκότα

Όπως φαίνεται μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ Oreo και Pokémon βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, η The Pokémon Company μάλλον ετοιμάζει ένα μεγάλο collab για τον Σεπτέμβριο, όπως αφήσει να εννοηθεί ο επίσημος λογαριασμός της Oreo στο Twitter.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω:

Όλα ξεκίνησαν όταν στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός του Oreo ανέβασε ένα teaser βίντεο με ένα μπισκότο που είναι έτοιμο να γίνει collapse, όπως συμβαίνει και με τα αυγά στα παιχνίδια. Προς το τέλος αυτού του teaser, όμως, αναγράφεται και η ημερομηνία "Σεπτέμβριος του 2021". Μάλιστα, αυτό το μπισκότο έβγαζε ηλεκτρισμούς και ήταν έτοιμο να "μεταμορφωθεί" στον Pikachu.

Έτσι, ακόμη μία συνεργασία φαίνεται πως έρχεται για το Oreo, με Pokémon θεματολογία αυτή τη φορά, μετά το πολύ επιτυχημένο πρόσφατο collab με την Lady Gaga, καθώς και με άλλα παιχνίδια, ταινίες και anime που έχουμε δει στο παρελθόν.

Τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, θα μπορείτε να τρώτε μπισκότα με τα αγαπημένα σας Pokémon, αφού μάλλον δε θα είναι μόνο ο Pikachu, αλλά και μερικά άλλα από τα αρχικά starters, μιας και η λεζάντα που συνόδευε αυτό το βίντεο έχει και τα σύμβολα του φυτού, της φωτιάς και του νερού.

Δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή τη συνεργασία δε δημοσιεύτηκαν, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει στο μέλλον.

Tags: