Ο νέος χάρτης του PUBG έχει κάτι από το Gulag του Warzone

Κυκλοφορεί στις αρχές Ιουλίου
30 Ιουνίου 2021 19:01
Ο νέος χάρτης του PUBG έχει κάτι από το Gulag του Warzone

Το νέο update 12.2 του PUBG αποκαλύφθηκε πλήρως και φέρνει ένα σωρό από νέα χαρακτηριστικά στον battle royale τίτλο. Συγκεκριμένα, το πιο σημαντικό από αυτά, είναι το νέο 8x8 map, που ονομάζεται “Taego” και σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε στη μάχη όταν χάσετε. Ναι, καλά καταλάβατε, κάτι σαν το Gulag του Warzone.

Αυτό το patch είναι ήδη διαθέσιμο στους test servers και εκτός του “comeback BR” χαρακτηριστικού, καταφθάνουν και ολοκαίνουργια όπλα, τα K2 assault rifle και Mk12 DMR. Επίσης, το νέο όχημα που θα βρείτε σε αυτό το χάρτη είναι το Pony Coupe, ένα τετραθέσιο για να περιηγείστε γρηγορότερα.

To Taego λαμβάνει χώρα στα ‘80s στη Νότια Κορέα με πανέμορφα τοπία και μια open world αισθητική, όπως υποστηρίζει η ομάδα ανάπτυξης, όπου εκεί κοντά υπάρχει και η φυλακή Hosan. Το “comeback BR” σάς δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε στο παιχνίδι πριν από το πρώτο blue zone και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε ζωντανοί σε μια ξεχωριστή αρένα για ορισμένο διάστημα. Αντί λοιπόν να παίξετε 1v1 με κάποιον, θα πρέπει να επιβιώσετε σε μια μικρή αρένα και μετά επανέρχεστε στο phase 3 του κανονικού match.

Το νέο update θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου στο PC και στις 15 του ίδιου μήνα στις κονσόλες. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό βίντεο που παρουσιάζει τα πάντα που σχετίζονται με αυτό το update.