Επίσημο: Η Konami συνεργάζεται με την Bloober Team των The Medium και Layers of Fear

Νέα συμφωνία για την εταιρία του Silent Hill
30 Ιουνίου 2021 12:24
Επίσημο: Η Konami συνεργάζεται με την Bloober Team των The Medium και Layers of Fear

Όπως σας είχαμε μεταφέρει το Φεβρουάριο του 2021, η Bloober Team ήταν πιθανότατα η ομάδα ανάπτυξης που εμπιστεύτηκε η Konami για την ανάπτυξη του νέου Silent Hill. Τώρα, η φημολογία έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, αφού Konami και Bloober Team ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, μέσα από την ιστοσελίδα της, η Bloober Team γνωστοποίησε μόλις πως συνεργάζεται με τον ιαπωνικό gaming κολοσσό. Η "στρατηγική" αυτή συνεργασία, όπως χαρακτηρίζεται, περιλαμβάνει "την ανάπτυξη επιλεγμένου περιεχόμενου και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας".

Με αφορμή την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Bloober Team, Piotr Babieno, δήλωσε:

Είναι μια ιστορική μέρα για μένα και το αποκορύφωμα αρκετών χρόνων δουλειάς για εμάς. Το γεγονός ότι μια τόσο γνωστή εταιρεία, όπως η KONAMI, αποφάσισε να συνεργαστεί στρατηγικά με την Bloober Team σημαίνει ότι έχουμε πλέον ενταχθεί στους παγκόσμιους ηγέτες του gaming, αφού γίναμε ισότιμος συνεργάτης μιας εκ των κορυφαίων εταιριών σε αυτή την αγορά.

Μάλιστα, ο Hideki Hayakawa, Representative Director και Πρόεδρος της Konami Digital Entertainment, δήλωσε:

Ανυπομονούμε να συνδυάσουμε τα χαρακτηριστικά και τα δυνατά σημεία της Bloober Team με τα δικά μας, για να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Αν και για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί τι ακριβώς ετοιμάζει η Bloober Team σε συνεργασία με την Konami, το ένα μέρος της φήμης έχει πλέον επιβεβαιωθεί. Πιθανότατα, λοιπόν, το πολωνικό στούντιο που ειδικεύεται στο horror είδος (The Medium, Observer, Layers of Fear, Blair Witch), ετοιμάζεται τώρα να καταπιαστεί με ένα από τα ιστορικότερα και σημαντικότερα franchises του genre.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.