Η id Software ετοιμάζει ένα μυστηριώδες παιχνίδι

Διέρρευσε η κωδική του ονομασία
29 Ιουνίου 2021 11:42
Η id Software ετοιμάζει ένα μυστηριώδες παιχνίδι

Κατά τη διάρκεια του E3 2021 σόου των Xbox και Bethesda, η id Software έδωσε το παρών απλά για να αποκαλύψει πως το next-gen update του Doom Eternal θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, το ιστορικό στούντιο φαίνεται πως ετοιμάζει και κάτι άλλο.

Συγκεκριμένα, στη βάση δεδομένων της υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών της Αυστραλίας ανακαλύφθηκε μια καταχώρηση για ένα παιχνίδι με κωδική ονομασία ‘Project 2021B’, το οποίο αναπτύσσεται από την id Software. Το παιχνίδι έλαβε ηλικιακή ταξινόμηση ‘M (Mature)’ και στα χαρακτηριστικά του αναφέρονται τα online στοιχεία.

Διάφορες φήμες και εικασίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τελευταία θέλουν την id να ετοιμάζει σε συνεργασία με την MachineGames ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορική FPS σειρά Quake. Μάλιστα, φέτος το franchise γιορτάζει τα 25 του χρόνια, οπότε μια τέτοια κυκλοφορία θα ήταν σίγουρα λογική.

Για την ιστορία, φέτος τον Ιανουάριο διέρρευσε με τον ίδιο τρόπο το ‘Project 2021A’ της id, το οποίο μάθαμε δύο μήνες μετά πως ήταν το Doom 3: VR Edition για το PlayStation VR.

Όπως έχει επιβεβαιώσει ήδη η Bethesda, η QuakeCon θα επιστρέψει φέτος τον Αύγουστο ως ψηφιακό event, οπότε μάλλον δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να μάθουμε περισσότερα.