Έφυγε από τη ζωή η River, η πραγματική σκυλίτσα του Fallout 4 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκινητικό μήνυμα από πρώην developer της Bethesda
28 Ιουνίου 2021 19:28
Έφυγε από τη ζωή η River, η πραγματική σκυλίτσα του Fallout 4 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η River, η πραγματική σκυλίτσα στην οποία βασίστηκε ο NPC σκύλος Dogmeat του Fallout 4, έφυγε από τη ζωή. Ο director της Capybara Games, Joel Burgess, ο οποίος εργαζόταν για πολλά χρόνια στα Bethesda Game Studios, συνεισφέροντας στα Fallout 3, Fallout 4 και Fallout 76, κατέφυγε στο Twitter για να εκφράσει την θλίψη του. Συγχρόνως, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες της River και αναφέρθηκε στο τεράστιο αντίκτυπο που είχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού συνολικά.

Συγκεκριμένα, η River συμμετείχε σε αμέτρητα meetings της Bethesda και οι developers την έβλεπαν ως ένα κανονικό μέλος της ομάδας και όχι απλά ως μασκότ ή ως καλλιτεχνική έμπνευση. Πέρα από την εμφάνισή της που αποδόθηκε σχεδόν 1 προς 1 στο παιχνίδι, η ομάδα ανάπτυξης προσπάθησε να μεταφέρει και τις εκφράσεις και τη συμπεριφορά της. Για παράδειγμα developers πήγαιναν περιπάτους μαζί της, παρατηρώντας πως περπατά, τι σταματά για να παρατηρήσει και αλλά ιδιαιτερότητές της.

Ο Burgess μοιράστηκε πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και συγκινητικές ιστορίες. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε διάφορα ακόμη σχετικά tweets του.