CD Projekt: Το Cyberpunk 2077 έχει φτάσει ήδη σε ικανοποιητικό επίπεδο

Όσον αφορά τη σταθερότητα
28 Ιουνίου 2021 08:24
CD Projekt: Το Cyberpunk 2077 έχει φτάσει ήδη σε ικανοποιητικό επίπεδο

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, το Cyberpunk 2077 επέστρεψε στο PlayStation Store, μετά το γεμάτο σκαμπανεβάσματα launch του τον περασμένο Δεκέμβριο. Τώρα, μιλώντας στο WSE Innovation Day, ο CEO της CD Projekt, Adam Kiciński, αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε πως η ομάδα δουλεύει συνεχώς σε patches για να βελτιώσει την απόδοση και τη σταθερότητα, ενώ σχεδιάζει και άλλες βελτιώσεις. Μάλιστα, τόνισε πως "το Cyberpunk 2077 έχει φτάσει ήδη σε ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά τη σταθερότητά του".

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το πολωνικό μέσο TVN24, ο Kiciński δήλωσε:

Έχουμε ήδη φτάσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά τη σταθερότητα. Εργαζόμαστε επίσης για τη συνολική απόδοση, για την οποία είμαστε επίσης αρκετά χαρούμενοι. Φυσικά, διορθώσαμε επίσης bugs και glitches και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό.

Με την πάροδο του χρόνου, θα φέρουμε και βελτιώσεις για τα γενικά συστήματα του παιχνιδιού, στα οποία δίνουν προσοχή οι παίκτες.

Παρά τις όποιες δηλώσεις της CD Projekt, η επιστροφή του παιχνιδιού στο PS Store συνοδεύτηκε από ένα ηχηρό προειδοποιητικό μήνυμα από τη Sony, η οποία προτείνει στους παίκτες να αποφύγουν εντελώς το παιχνίδι, εκτός αν έχουν PS4 Pro ή PS5. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για Xbox One, PS4 και PC, ενώ μελλοντικά αναμένεται να καταφθάσουν και αναβαθμισμένες εκδόσεις του για τα PlayStation 5 και Xbox Series X | S.