Η Ubisoft μιλά για τις next-gen τεχνολογίες του Avatar: Frontiers of Pandora (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αναβαθμίσεις για την Snowdrop Engine
26 Ιουνίου 2021 09:03
Η Ubisoft μιλά για τις next-gen τεχνολογίες του Avatar: Frontiers of Pandora (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Avatar: Frontiers of Pandora ήταν μια από τις εντυπωσιακότερες ανακοινώσεις που είδαμε από την Ubisoft στο πλαίσιο της E3 2021. Πρόκειται για έναν αποκλειστικά next-gen τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Massive Entertainment δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο εξηγεί τι κάνει το παιχνίδι next-gen, εστιάζοντας στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στην Snowdrop μηχανή γραφικών (The Division), για να εκμεταλλεύεται το πιο ισχυρό hardware.

"Έξυπνα φυτά" και προσαρμόσιμοι NPCs

Μεταξύ άλλων, το στούντιο θα κάνει χρήση ray tracing τεχνολογιών, ενώ σημειώνει πως κάθε γωνιά του κόσμου του Avatar: Frontiers of Pandora θα βρίθει λεπτομερειών. Η ομάδα μάλιστα έχει ετοιμάσει εξομοιώσεις πραγματικού χρόνου για τον in-game άνεμο, ενώ τονίζει πως τα φυτά του πλανήτη θα είναι έξυπνα, αντιδρώντας στην παρουσία του παίκτη. Η πιο φιλόδοξη υπόσχεση της ομάδας όμως σχετίζεται με τους NPCs.

Συγκεκριμένα, η Massive αποκάλυψε πως έχει δημιουργήσει ένα έξυπνο σύστημα που επιτρέπει στους NPCs να καταλαβαίνουν και να αντιδρούν στις καταστάσεις του κόσμου, όπως για παράδειγμα στις καιρικές συνθήκες, στην πρόοδο του παίκτη και στον κύκλο μέρας-νύχτας.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει εντός του 2022 για τα PS5, Xbox Series X|S, PC, Google Stadia και Amazon Luna.