Halo Infinite: Αυτός είναι ο λόγος που δε μάθαμε την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας

Νέες δηλώσεις από τον επικεφαλής του Xbox
24 Ιουνίου 2021 12:20
Halo Infinite: Αυτός είναι ο λόγος που δε μάθαμε την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, συμμετείχε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Dropped Frames podcast. Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για διάφορα ζητήματα που αφορούν τo Xbox, μεταξύ των οποίων και η μεγάλη επερχόμενη αποκλειστική κυκλοφορία της εταιρίας, το Halo Infinite.

Συγκεκριμένα, ο Spencer κλήθηκε να απαντήσει αν πράγματι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος. Με αφορμή την ερώτηση αυτή, εξήγησε πως η 343 Industries γνωρίζει ήδη την περίοδο 3-4 εβδομάδων μέσα στην οποία θέλει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Ωστόσο, η εταιρία περιμένει πριν κάνει κάποια ανακοίνωση, για να λάβει υπόψη και το timing άλλων αξιοσημείωτων κυκλοφοριών. Παράλληλα, η ομάδα θέλει να είναι απολύτως σίγουρη πριν την οποιαδήποτε αποκάλυψη, για να μη χρειαστεί να ανακοινωθεί ξανά καμία αναβολή, ούτε για λίγες ημέρες.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Spencer ακολουθεί παρακάτω:

Θα κυκλοφορήσει τελικά φέτος; Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό;

Φυσικά. Όπως ακούσατε τον Joseph (Staten) να λέει, στοχεύουμε την εορταστική περίοδο. Ξέρουμε το διάστημα 3-4 εβδομάδων μέσα στο οποίο θέλουμε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε ακόμη την τελική ημερομηνία. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, με το timing κάποιων άλλων παιχνιδιών που θέλουμε να δούμε.

Θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο δεν είναι θέμα μηνών, αλλά θέμα εβδομάδων. Οπότε αντί να επιλέξουμε μια ημερομηνία και μετά να χρειαστεί να την αλλάξουμε έστω για μια εβδομάδα, κάτι που σε αυτό το σημείο θα έμοιαζε με αποτυχία, αποφασίσαμε να περιμένουμε και να είμαστε πρώτα απολύτως σίγουροι.

Η ομάδα είναι επικεντρωμένη για να την κυκλοφορία στην εορταστική περίοδο και νιώθει καλά για αυτό το χρονικό πλαίσιο. Με τον τρόπο που ο Joseph και ο Pierre (Hintze) διαχειρίζονται την ομάδα νιώθω καλά και έχουμε αισιοδοξία τόσο για την ποιότητα όσο και για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα του podcast.