Το Aliens: Fireteam αλλάζει όνομα και σας καλεί να επιβιώσετε τον Αύγουστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τον co-op τίτλο
23 Ιουνίου 2021 18:40
Το Aliens: Fireteam αλλάζει όνομα και σας καλεί να επιβιώσετε τον Αύγουστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νωρίτερα φέτος είχε αποκαλυφθεί το ολοκαίνουργιο Aliens παιχνίδι, το Aliens: Fireteam. Πρόκειται για ένα νέο co-op third-person survival shooter, τα γεγονότα του οποίου λαμβάνουν χώρα 23 χρόνια μετά την αρχική τριλογία, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο των Colonial Marines του USS Endeavor.

Τώρα, ο τίτλος απέκτησε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ άλλαξε -περίπου- και όνομα. Συγκεκριμένα, το Aliens: Fireteam Elite θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου για PC μέσω Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S και Xbox One.

Ακολουθεί το ολοκαίνουργιο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Aliens: Fireteam Elite αναπτύσσεται από την Cold Iron Studios που ιδρύθηκε το 2015 και τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλές φορές ιδιοκτήτη, απαρτιζόμενη από βετεράνους της βιομηχανίας που έχουν δουλέψει σε projects όπως τα City of Heroes, Star Trek Online και Neverwinter.

Το παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό προσκαλεί τρείς παίκτες να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν κύματα εχθρών που επιτίθονται στο πλοίο τους. Θα υπάρχουν πέντε classes χαρακτήρων για να επιλέξετε, τροποποιήσιμα όπλα και mods, progression για τους χαρακτήρες και η δυνατότητα να 'μεταλλάξετε' την κάθε αποστολή μέσα από τον Challenge Card μηχανισμό. Συνολικά το παιχνίδι θα έχει τέσσερα campaigns και θα μπορείτε να τα ολοκληρώσετε και με AI συμμάχους αν προτιμάτε να βιώσετε solo την εμπειρία.