Το Aliens: Fireteam είναι το νέο co-op third-person survival shooter παιχνίδι του franchise

Δείτε το πρώτο gameplay trailer
02 Μαρτίου 2021 19:29
Το Aliens: Fireteam είναι το νέο co-op third-person survival shooter παιχνίδι του franchise

Χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο trailer του Aliens: Fireteam. Πρόκειται για ένα νέο co-op third-person survival shooter, το οποίο θα καταφθάσει φέτος το καλοκαίρι στα PC PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (μέσω Steam).

Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα 23 χρόνια μετά την αρχική τριλογία και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των Colonial Marines του USS Endeavor. Το πλοίο πρόσφατα ανέλαβε να απαντήσει σε ένα σήμα κινδύνου από τις έξω αποικίες και κάπως έτσι σύντομα θα το πλήρωμά του θα έρθει αντιμέτωπο με Xenomorphs και Weyland-Yutani Synthetics.

Θα υπάρχουν πέντε classes χαρακτήρων για να επιλέξετε, τροποποιήσιμα όπλα και mods, progression για τους χαρακτήρες και η δυνατότητα να 'μεταλλάξετε' την κάθε αποστολή μέσα από τον Challenge Card μηχανισμό. Συνολικά το παιχνίδι θα έχει τέσσερα campaigns και θα μπορείτε να τα ολοκληρώσετε με AI συμμάχους ή παρέα με φίλους.

Το Aliens: Fireteam αναπτύσσεται από την Cold Iron Studios που ιδρύθηκε το 2015 και τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλές φορές ιδιοκτήτη, απαρτιζόμενη από βετεράνους της βιομηχανίας που έχουν δουλέψει σε projects όπως τα City of Heroes, Star Trek Online και Neverwinter.