Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo δίνει μια νέα ματιά στον επερχόμενο τίτλο
23 Ιουνίου 2021 10:52
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo κυκλοφόρησε το overview trailer από το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει τον Ιούλιο, για το Nintendo Switch. Σε αυτό το βίντεο, σας παρουσιάζει τον κόσμο του παιχνιδιού, καθώς και τις επιλογές που έχετε όσον αφορά τους gameplay μηχανισμούς με τα Joy-Cons.

Ναι, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε είτε με Joy-Cons, όπως δηλαδή ήταν στο Nintendo Wii, αλλά θα εκμεταλλεύονται πλήρως την επεξεργαστική ισχύ του Switch, για περισσότερη ακρίβεια. Όμως, θα μπορείτε να παίξετε και με χειριστήριο, όπου τα πλήκτρα θα είναι ειδικά διαμορφωμένα γι’ αυτό.

Αυτό το trailer, όμως, δε σταματά εκεί, αφού πολύ συνοπτικά η Nintendo σάς εξηγεί την ιστορία και το concept, καθώς και την αποστολή του Link. Τέλος, στο overview trailer θα πάρετε και μια μικρή γεύση από τις περιοχές, τους χαρακτήρες και τους εχθρούς, που θα συναντήσει ο Link.

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.