Η Konami φαίνεται πως ετοιμάζει το Castlevania Advance Collection

Προ των πυλών η νέα retro συλλογή της εταιρίας
20 Ιουνίου 2021 13:27
Η Konami φαίνεται πως ετοιμάζει το Castlevania Advance Collection

Όπως όλα δείχνουν, η Konami φαίνεται πως θα συνεχίσει τη σειρά των Anniversary πακέτων της, επανακυκλοφορώντας μερικά ακόμη Castlevania παιχνίδια. Συγκεκριμένα, το Castlevania Advance Collection εντοπίστηκε στην υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών της Αυστραλίας.

Όπως προκύπτει από το όνομά του, το πακέτο αυτό μάλλον θα περιλαμβάνει κάποια ή όλα τα Castlevania παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το Game Boy Advance. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Castlevania: Circle of the Moon (2001), το Castlevania: Harmony of Dissonance (2002) και το Castlevania: Aria of Sorrow (2003).

Μέχρι στιγμής η Konami δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα.

Για την ιστορία, τα τελευταία χρόνια η Konami έχει κυκλοφορήσει διάφορες θεματικές συλλογές retro παιχνιδιών της που μάλιστα έφερναν και νέα χαρακτηριστικά, όπως το ενδιαφέρον ‘Museum’ mode που έδινε στους παίκτες διάφορες παρασκηνιακές πληροφορίες.

Η αρχή είχε γίνει με το Castlevania Anniversary Collection που κυκλοφόρησε το 2019, φέρνοντας στο προσκήνιο οκτώ παλιότερα παιχνίδια της σειράς από τα NES, SNES, Game Boy και Mega Drive, ενώ ακολούθησαν τα Contra Anniversary Collection και Anniversary Collection: Arcade Classics.