Το Baldur's Gate 3 στοχεύει πλέον το 2022

Και ίσως να αργήσει και περισσότερο
20 Ιουνίου 2021 12:01
Το Baldur's Gate 3 στοχεύει πλέον το 2022

Οι λάτρεις της σειράς Baldur's Gate που περιμένουν την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Baldur's Gate 3, το οποίο είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή σε Early Access, μάλλον θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή.

Συγκεκριμένα, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο GameSpot, ο επικεφαλής της Larian Studios, Swen Vincke, τόνισε πως η ομάδα στοχεύει αυτή τη στιγμή το 2022 ως παράθυρο κυκλοφορίας, επισημαίνοντας το τεράστιο αντίκτυπο της πανδημίας. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Παίρνει λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Ο μακροπρόθεσμος στόχος για το παιχνίδι είναι η κυκλοφορία το 2022, αλλά ακόμα και αυτό δεν είναι σίγουρο. Πραγματικά προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι μέχρι του χρόνου.

Σίγουρα δε θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά για να προσθέσουμε τα πάντα. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αξίζει τον χρόνο ανάπτυξης.

Θα χαρούμε αν καταφέρουμε να το κυκλοφορήσουμε του χρόνου. Αυτό στοχεύουμε. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε, αλλά σίγουρα στοχεύουμε σε αυτό.

Το Baldur's Gate 3 έκανε το ντεμπούτο του σε early access μορφή τον Οκτώβριο του 2020 αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.