Το Battlefield 2042 θα έχει bots για να είναι πάντα γεμάτα τα matches

Νέες πληροφορίες
16 Ιουνίου 2021 12:37
Το Battlefield 2042 θα έχει bots για να είναι πάντα γεμάτα τα matches

Μετά την αποκάλυψη των πρώτων gameplay πλάνων του Battlefield 2042 στο Xbox & Bethesda Games Showcase, η DICE έρχεται τώρα να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για τον multiplayer τίτλο. Συγκεκριμένα, το στούντιο ξεκαθάρισε πως ακριβώς θα δουλεύουν τα bots, αφού η προσθήκη AI στρατιωτών είναι μια από τις φρέσκες πινελιές του νέου κεφαλαίου της σειράς, δημιουργώντας απορίες στους παίκτες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Battlefield 2042 υποστηρίζει 128 παίκτες στα PC, PS5 και Xbox Series X | S, ενώ στα PS4 και Xbox One υποστηρίζονται 64 παίκτες. Μιας και στις next-gen εκδόσεις ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος και είναι πιθανό να υπάρχουν στιγμές στο κάθε ματς που θα υπάρχουν κενές θέσεις στον server, η ομάδα αποφάσισε στην χρήση bots “για να εξασφαλίσει πως οι αγώνες θα είναι πάντα γεμάτοι, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας που βρίσκεστε”.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως θα υπάρχει co-op που θα σας επιτρέπει να παίζετε μαζί με φίλους σας μόνο ενάντια σε AI εχθρούς, ενώ θα υπάρχει και solo play εναντίον μόνο bots.

Περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό briefing βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου (ή στις 15 Οκτωβρίου με τις εκδόσεις που προσφέρουν Early Access) για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: