Τα zombies του Dying Light 2 δεν είναι ακριβώς zombies – Νέα πλάνα απευθείας από την E3 2021 

Η Techland παρουσίασε νέες πτυχές του παιχνιδιού

Τα zombies του Dying Light 2 δεν είναι ακριβώς zombies – Νέα πλάνα απευθείας από την E3 2021

Το PC Gaming Show της E3 2021 ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα και δε θα μπορούσε να λείπει η Techland και το Dying Light 2 Stay Human. Ναι, κατά τη διάρκεια του σόου, οι developers μίλησαν για τον επερχόμενο τίτλο και συγκεκριμένα για τον κόσμο, την ιστορία, αλλά και τον πρωταγωνιστή.

Αρχικά, μίλησαν για τα zombies και παρόλο που μοιάζουν με κλασσικά zombies, δεν είναι και αυτό γιατί παρόλο το λουκ τους, είναι «μισοί ζωντανοί άνθρωποι που υποφέρουν». Τους ονομάζει, «Freakers», όπου επιτίθενται στους πάντες για να ηρεμήσουν την οργή και τον πόνο τους. Το story trailer που θα παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω, αποκαλύπτει ότι ο ιος του πρώτου παιχνιδιού έχει πλέον εξαπλωθεί παντού, με το 2ο κεφάλαιο να διαδραματίζεται το 2036.

Έτσι, θα πάρετε το ρόλο του Aiden, ο οποίος ψάχνει την αδερφή του τη Mia. Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το σενάριο, μάθαμε επίσης ότι οι δυο τους μεγάλωσαν σε ένα εργαστήριο όπου και γινόντουσαν κάποια πειράματα, αλλά μετά από ένα ξέσπασμα πυρκαγιάς, ο Aiden κατάφερε να δραπετεύσει. Δυστυχώς, μετά από αυτό το συμβάν δεν μπόρεσε να ξανά δοθεί με την αδερφή του και είναι η μόνη που γνωρίζει πράγματα για το παρελθόν τους.

Το Dying Light 2 Stay Human αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Δεκεμβρίου, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Δείτε το story trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load