Το Stranger of Paradise Final Fantasy Οrigin είναι το νέο παιχνίδι της Square Enix από την Team Ninja (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το 2022 το spin-off του Final Fantasy
13 Ιουνίου 2021 23:12
Το Stranger of Paradise Final Fantasy Οrigin είναι το νέο παιχνίδι της Square Enix από την Team Ninja (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του σόου της Square Enix αποκαλύφθηκε ο τίτλος που φημολογούταν τις τελευταίες ημέρες και αφορά τη συνεργασία της εταιρίας με την Team Ninja. Ναι, το στούντιο των Dead or Alive ετοιμάζει ένα spin-off παιχνίδι που θα είναι βασισμένο στον κόσμο των Final Fantasy.

Ο τίτλος του ακούει στο όνομα Stranger of Paradise Final Fantasy Οrigin και πρόκειται για ένα action-rpg που διαδραματίζεται σε έναν καινούργιο κόσμο, με νέους χαρακτήρες και lore. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιαπωνική εταιρία, μεγάλα ονόματα των Final Fantasy όπως είναι ο Tetsuya Nomura συνεργάζονται στενά με την Team Ninja για να το φέρουν σε κονσόλες και PC το 2022.

Έτσι, η ιστορία θέλει τον Jack με τους φίλους του να έρχονται αντιμέτωποι με τον “Chaos”, έναν δαίμονα που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Εκείνοι, ως Warriors του φωτός θα πρέπει να τον σταματήσουν για να μη φέρει το απόλυτο χάος στον κόσμο.

Τέλος, όσοι έχουν στην κατοχή τους PlayStation 5 θα μπορούν να δοκιμάσουν τον τίτλο από σήμερα έως τις 24 Ιουνίου μέσα από μία trial version.

Το Stranger of Paradise Final Fantasy origin θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.