Το Redfall συνδυάζει βαμπίρ και sci-fi και έρχεται το καλοκαίρι του 2022 (BINTEO)

Απευθείας από το Xbox & Bethesda Showcase
14 Ιουνίου 2021 01:11
Το Redfall συνδυάζει βαμπίρ και sci-fi και έρχεται το καλοκαίρι του 2022 (BINTEO)

Η Microsoft κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Showcase της E3 2021, αποκάλυψε πλήρως το νέο παιχνίδι της Arkane Ausin, το Redfall. Πρόκειται για ένα co-op open world πρώτου προσώπου τίτλου που έχει βαμπίρ σε ένα sci-fi σκηνικό.

Έτσι, το νέο πόνημα του στούντιο που μας έφερε τα Prey και Dishonored ετοιμάζει ένα νέο IP για να παίξετε μόνοι ή με την παρέα σας, έως και τέσσερις παίκτες, που θα έρθετε αντιμέτωποι με λεγεώνες από βαμπίρ σε ένα νησί που ονομάζεται Redfall.

Όπως μας έχει συνηθίσει παλιότερα η Arkane και σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να διαλέξετε το δικό σας μονοπάτι μέσα στην πόλη και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τί προκάλεσε αυτό το χάος στο νησί. Αξίζει να αναφερθεί πως το Redfall θα έχει και ένα πληρέστατο campaign και έρχεται με τέσσερις χαρακτήρες. Αυτοί είναι οι Layla Ellison, Jacon Boyer, Remi de la Rosa και Devinder Crousley.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε Xbox Series X|S και PC το καλοκαίρι του 2022 και θα έρθει από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass. Δείτε το βίντεο παρουσίασής του παρακάτω.