Όλα όσα ανακοινώθηκαν από την Devolver Digital στην E3 2021 (ΒΙΝΤΕΟ)

Εννοείται ότι έκλεψε πάλι την παράσταση!
13 Ιουνίου 2021 17:49
Όλα όσα ανακοινώθηκαν από την Devolver Digital στην E3 2021 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η E3 2021 έχει ξεκινήσει για τα καλά και εχθές μετά το ψηφιακό event της Ubisoft, είδαμε και το σόου της Devolver Digital, το οποίο όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έκλεψε την παράσταση με το ατελείωτο trolling. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκαν οι συνδρομητικές υπηρεσίες και έτσι απλά η παρουσίαση ονομάστηκε "Devolver MaxPass+ Showcase | Monetization as a Service". Βέβαια, η εταιρία εκτός από την χιουμοριστική πλευρά του σόου, παρουσίασε πράγματι και μερικά από τα επερχόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Αυτό που μάλλον έκλεψε την παράσταση ήταν το Trek to Yomi, το οποίο με το ιδιαίτερο εικαστικό του τράβηξε τα βλέμματα των fans του Ghost of Tsushima. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox Series X | S και Xbox One.

Συνεχίζοντας, το Wizard with a Gun είναι ένα καινούργιο co-op sandbox survival παιχνίδι με πολλές μαγείες και "πιστολίδια". Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη το 2022 για PC και κονσόλες.

Η Devolver, βέβαια, δε θα άφηνε στα κρύα του λουτρού τους παίκτες που παίζουν παιχνίδια από το κινητό τους, και έτσι ανακοίνωσε το Devolver Tumble Time. Πρόκειται για έναν puzzle τίτλο, με την εταιρία να τον αποκαλεί «το μέλλον των puzzle παιχνιδιών». Αναμένεται φέτος για iOS και Android.

Το επόμενο παιχνίδι που ανακοίνωσε η Devolver είναι το Inscryption από τους δημιουργούς του Pony Island και του The Hex. Πρόκειται για ένα roguelike με πολλά puzzles που θα φτάσει στα PCs.

Μια νέα αποκλειστικότητα για το Nintendo Switch που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του event είναι το Demon Throttle, το οποίο μάλιστα θα φτάσει μόνο σε retail μορφή, πράγμα που σημαίνει πως δε θα μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσα από το Nintendo eShop. Η ιστορία του παιχνιδιού θέλει ένα βαμπίρ και έναν gunslinger να αναλαμβάνουν μια αποστολή για να πάρουν εκδίκηση από έναν δαίμονα.

Το Phantom Abyss έρχεται τον Ιούνιο σε early access μορφή στο Steam και πρόκειται για ένα MMO τύπου παιχνίδι, με τους παίκτες να μπαίνουν σε ναούς, περνώντας δοκιμασίες. Κάτι σαν τα survival games του Fortnite. Έτσι, σε κάθε πίστα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διάφορες δύσκολες δοκιμασίες, αφού ο κάθε ναός είναι ξεχωριστός και γεμάτος παγίδες.

Φυσικά και από την παρουσίαση δε θα μπορούσε να λείπει και το δυνατό χαρτί της εταιρίας που δεν είναι άλλο από το Shadow Warrior 3. Το 3ο κεφάλαιο της σειράς αναμένεται μέσα στη χρονιά και δείχνει ελαφρώς αλλαγμένο σε σχέση με τους δύο προηγούμενους τίτλους, αφού πλέον έχει πιο έντονο άρωμα από τα δύο τελευταία DOOM της Bethesda. Μετά την επιτυχία του Shadow Warrior και του sequel του 2016, η Flying Wild Hog δουλεύει σκληρά πάνω στο παιχνίδι και πρόκειται να συνεχίσει τον ξέφρενο ρυθμό που αγαπήσατε.

Τέλος, το Death's Door θα καταφθάσει σε Xbox κονσόλες και PC και έρχεται με άρωμα από Dark Souls και Diablo, σε ένα «καρτουνίστικο» σκοτεινό σκηνικό. Η αποστολή σας είναι να πάρετε πίσω τη χαμένη ψυχή σας που κλάπηκε σε ένα βασίλειο που είναι γεμάτο από θανατηφόρα πλάσματα. Δείτε το trailer του παρακάτω.

Ποιο παιχνίδι σας άρεσε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!