Το Mortal Shell μάς καλεί ξανά στο σκοτεινό κόσμο του με το The Virtuous Cycle DLC (ΒΙΝΤΕΟ)  

Το οποίο έρχεται σύντομα

Το Mortal Shell μάς καλεί ξανά στο σκοτεινό κόσμο του με το The Virtuous Cycle DLC (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του IGN Expo, η ομάδα ανάπτυξης Cold Symmetry πήρε τη σκυτάλη για να ανακοινώσει ένα νέο πακέτο επέκτασης για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το Mortal Shell, το οποίο θα λάβει ένα DLC expansion με τίτλο The Virtuous Cycle.

Για την ώρα τα φώτα της δημοσιότητας είδε μόνο ένα σύντομο teaser βίντεο, στο οποίο ξεχωρίζει ένα όπλο που φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει ελεύθερα μορφή μεταξύ spear, axe και dual sword. Περισσότερες πληροφορίες για το expansion, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Στο review του Unboxholics.com για το Mortal Shell, ο Σακης Καρπάς είχε επισημάνει:

Το Mortal Shell, θα έλεγα πως είναι μία μικρή παραγωγή, με μεγάλη καρδιά. Σαφέστατα επηρεασμένο και βασισμένο στα πονήματα της FromSoftware, ο τίτλος της Cold Symmetry -των 15 ατόμων παρακαλώ- είναι το «τέλειο» υποκατάστατο και ό,τι πιο κοντά σε Souls έχει κυκλοφορήσει ποτέ, τουλάχιστον σε art direction. Σε budget τιμή και με “budget” διάρκεια που δεν ξεπερνάει τις 20-25 ώρες, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους fans του κυρίου Miyazaki. Ωστόσο, τα Souls clones που μοιάζουν ακόμη περισσότερο στα Souls, αναπόφευκτα συγκρίνονται και με αυτά. Και η σύγκριση δε μπορεί παρά να μην είναι μοιραία. Αν, λοιπόν, μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε «δίπλα-δίπλα», το αποτέλεσμα θα είναι αστείο, γι’ αυτό και επιμένω πως το Mortal Shell πρέπει να τιμηθεί μόνο από άτομα που έχουν «χορτάσει» Dark Souls και Bloodborne και απλά θέλουν να δουν και μερικές μικρότερες προσπάθειες, που κουβαλάνε και κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες εντός τους. Κλείνοντας, να πω πως με μία καλή χρηματοδότηση και, φυσικά, με την υποστήριξη περισσότερου ανθρώπινου δυναμικού, η Cold Symmetry έχει όλα τα φόντα να δώσει ένα «μεγάλο» sequel.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την άποψή του πατώντας εδώ.

Το Mortal Shell είναι διαθέσιμο για PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).